Agencija Ruskin&Hunt postala Golin Beograd

24. новембар, 2016. #

 

 

 

 

 

Beograd, 24. novembar 2016. godine–Jedna od vodećih svetskih agencija za integrisane komunikacije Golin, deo Interpublic grupe (NYSE: IPG), pokrenula je Golin Beograd u partnerstvu sa Ruskin&Hunt, vodećom agencijom za komunikacije u Srbiji. Novoformirana agencija doneće inovativne integrisane usluge na tržište jugoistočne Evrope pružajući usluge PR-a, digitalnih komunikacija, kreiranja kontenta i oglašavanjapod rukovodstvom izvršnog direktora Đorđa Odavića.

 

„Misija Golin Beograda je da napravi promenu kroz relevantne i hrabre projekte vredne divljenja. Novi integrisani model G4 će kompletno promeniti našu strukturu i pomoći nam da kreiramo nezaboravne kampanje za naše klijente“, rekao je Odavić.

 

Dolasku Golina na srpsko tržište prethodilo je pokretanje Golina u Nemačkoj sa sestrinskom agencijom GGH MullenLowe u Hamburgu.

 

„Sa ambicijom da budemo agencija decenije, tražimo partnera koji razmišlja na isti način i agencije koje žele da ostvare isti cilj. Od našeg prvog sastanka sa timom Ruskin & Hunt- a, uvideli smo da delimo iste vrednosti i bili smo inspirisani njihovom energijom, posvećenošću i kreativnošću“, saopštio je Met Nil (Matt Neale), predsednik EMAE i potpredsednik agencije Golin u Njujorku.

 

Ruskin&Hunt poslovao je na tržištu Srbije 8 godina radeći sa najuspešnijim međunarodnim i domaćim klijentima u različitim industrijama sa regionalnim kancelarijama u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Crnog Gori.

 

 

O agenciji Golin

 

Golin je agencija za integrisane komunikacije koja u osnovi pruža usluge PR-a, digitala i kreiranja kontenta. Sa 50 kancelarija širom sveta i 60 godina iskustva, svrha Golina je da napravi promenu kroz relevantne i hrabre projekte vredne divljenja. „Go All In“ je agencijski moto i obaveza da se promovišehrabrost umesto prosečnosti. Od 2014. godine Golin je dobio nagrade: „PRWeek Global’s International Agency of the Year“ 2015 i 2016,„PRmoment’s Large Agency of the Year“,„PRWeek UK’s“ najbolja agencija za rad, „UK Consultancy of the Year“i nagradu za najbolje radno mesto od The Holmes Report. U okviru revolucionarnog modela G4  pojedinci specijalizovani za različite oblasti koriste inovativne alate kako bi pokrenuli promene, planirali i implementirali značajne kampanje. Golin posluje u sklopu Interpublic grupe (NYSE: IPG). Više informacija na www.golin.com. Više informacija o Golin Belgrade na www.golin.com/rs .

Galerija slika

Članci iz iste kategorije