Reno Talisman – ..u rukama šampiona Evrope, Nikole Miljkovića

12. октобар, 2016. #

Nikola Miljković je nasmejan izašao iz ovog fantastičnog francuskog automobila, kojim se u poslednje vreme ponose svi iz RENOA….

Mladi, 21. godišnji as, o kojem već od početka godine priča maltene cela sportska Evropa,probao je ovog RENO ŠAMPIONA u beogradskom saobraćaju a fotografije smo potom zabeležili na popularnoj karting stazi ADA HUJA.

Čim smo TALISMANA preuzeli ispred kancelarije RENO NISAN SRBIJA, u Novom Beogradu, u već dobro poznatom i uglednom kompleksu AIRPORT CITY, počelo je okretanje za sivom limuzinom i radovanje zbog neobično lepog izgleda automobila koji je u svim prodajnim salonima privukao ogromnu pažnju. RENO TALISMAN se danas nudi u varijantama sa benzinskim i dizel motorima i sa nekoliko paketa opreme. Cena je u rasponu od 21.000 evra do 35.000 evra, koliko košta ovaj najluksuzniji sa oznakom INITIALE PARIS. Šta sve ima INITIALE možete pronaći na ovom sajtu, na baneru HIT AUTO a ono što je po nama bitno jesu njegove sjajne kočnice, moćan motor od 160 KS, dobra preglednost, vrhunski komfor i prostor za putnike, veliki prtljažnik, prihvatljiva potrošnja goriva, takozvani “ 4 kontrolni sistem“, za bolju stabilnost prilikom nagle i neočekivane promene pravca, navigacija, svetla i još puno „sitnica“ koje vožnju TALISMANOM čine istinskim užitkom i maksimalnim uživanjem.

TALISMAN oszanačava svetinju i podrazumeva SREĆU, a puno toliko neophodne sreće u životu i svakako u sportu, imao je ove godine uporni i neobično kvalitetni srpski šampion, NIKOLA MILJKOVIĆ, momak koji ima samo 21 godinu i par meseci a iza sebe već veliki broj trka i briljantnih rezultata na domaćim stazama a u minule četiri godine i na najreprezentativnijim brdskim stazama Evrope, sa kojih je ove 2016. doneo brdo pehara, 12 puta bio na podijumu, više puta obarao rekorde staza i zabeležio OSAM pobeda, koje su mu donele TITULU ŠAMPIONA EVROPE. Priča o NIKOLI MILJKOVIĆU zvuči za naše pojmove nestvarno, bajkovito a NIKOLA je ušao u istoriju srpskog automobilizma kao prvi sa 21. godinom koji je stigao na sam vrh STAROG KONTINENTA.

Čim smo zaplovili perfektnim TALISMANOM znali smo da ga mora probati i ON, as koji svoje navijače ima u Hrvatskoj gde je okončao veliki trijumf, u Austriji, Nemačkoj, Francuskoj, Slovačkoj, Češkoj, Poljskoj, Portugalu i možda najviše u dalekoj Španiji gde će 6.novembra , u OVIJEDU, primiti i zvanični priznanje FIA za pobedu na brdskim stazama 2016.

NIKOLA MILJKOVIĆ je sa blagim ushićenjem prokomentarisao TALISMANA…

„Ovo je nešto sasvim novo od RENOA, dizajn je izvanredan, maska, zadnji deo, led osvetlenje. Posebno mi se dopada vozačko sedište koje ima mogućnost podešavanja u više smerova i opciju masaže u naslonu. Reč je o ekstra motoru, turbo dizelu sa 160 KS. Vozio sam pravi luksuzni TALISMAN, verzije INITIALE PARIS. Moj trkački „micubiši lanser evo IX“ ima 420 KS, tvrd je ko kamen, a ovo je super komfor, ovo je nešto izvanredno… eh, kada  bih ga imao za putovanja na moje predstojeće trke… Bravo za RENO“.

RENO TALISMAN je ovih dana stekao nepodeljene simpatije. Odavno se na našem tržišti nije pojavio automobil koji je dobio tako laskave kritike. Medju mnogima koji su ga videli a po neko i probao, bio je i vlasnik poznatog servisa za kompjutere, vlasnik beogradske kuće BAD PIXEL, u centru MILENIJUM, Aleksandra Tasić, dobar poznavalac automobila i ljubitelj četvorotočkaša, koji je takodje o TALISMANU rekao sve najlepše.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije