Renaul Nissan Srbija – ponuda novih modela uz „Reno finansiranje“

5. октобар, 2016. #

Renault Nissan Srbija je krajem prošlog meseca počela sa prodajom na našem tržištu Novog Renault Megane-a u verziji karavana irestilizovanog Renault Clia četvrte generacije i na taj način dopunila svoju i do sada već bogatu paletu modela.

Osveženi Renault Clio startuje sa cenom od 9990 € za verziju LifePackcool, ali bismo za kupce izdvojili posebnu seriju ClioLimited, koji u verziji sa benzinskim motorom 1.2 16v dolazi sa cenom od 11.250 €. Ova verzija u svojoj serijskoj opremi sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – Media Nav, aluminijumske felne prečnika16“, svetla za maglu, i brojne elemente personalizacije.

Iz velike porodice Renault Megana izdvojili bi MeganeLife 1.6 Sce,  po ceni od 12990 € u hečbek verziji, odnosno 13990 € u verziji karavana.

Za kupce koji se odluče da finansiraju svoje vozilo putem ponude „Renault finansiranja“ pripremljeni su beskamatni krediti i lizing za period do 5 godina, po sistemu: iznos finansiranja do 10.000 € na 3 godine, 6.000 € na 4 godine i 3.000  evra na 5 godina

Za kupce koji se odluče na finansiranje u dinarima pripremili smo dinarski kredit sa fiksnom mesečnom ratom i izuzetno atraktivnom kamatnom stopom od 4,99%.Pored fiksne mesečne rate u dinarima, posebnu pogodnost ovog kredita predstavlja i mogućnost finansiranja sa učešćem od samo 10%.

Ponuda „Renault finansiranje“ može se primeniti na sve modele iz Renault ponude.

PR.  ( FOTO – Novi Renault Megan u Strazburu, u Francuskoj )

Galerija slika

Članci iz iste kategorije