KIA – Vikend otvorenih vrata – Zemun,Cara Dušana 205 (21.- 22. oktobar)

19. октобар, 2016. #

U KIA Centru polovnih vozila u Zemunu, održaće se vikend otvorenih vrata, od 9 do 19h,  21. i 22. oktobra.

Zainteresovanim posetiocima i kupcima biće prikazana ponuda od preko 70 proverenih polovnih vozila svih brendova. Za sve kupce koji se tokom ovog vikenda odluče za kupovinu nekog od akcijskih modela, KIA je pripremila i poklon zimske pneumatike. Sva vozila su proverenog porekla i kilometraže, uredno servisirana i pregledana, o čemu stranka može dobiti pregledan zapisnik o stanju vozila prilikom kupovine.

Posebno ističemo izuzetnu prednost koju ostvaruju svi kupci polovnih vozila koji isto kupe u KIA Centru polovnih vozila, a to je garancija od 90 dana na kompletno vozilo bez limita kilometraže! Naravno za vozila koja su još uvek u fabričkom garantnom roku primenjuje se garantni rok koji je duži, odnosno povoljniji za kupca.

Tokom vikenda otvorenih vrata moguće je dovesti i svoje vozilo na besplatan pregled i procenu vrednosti. Osim klasične kupovine vozila, omogućeni su različiti načini kupovine po sistemu „staro za novo“, „staro za staro“ ili čak gotovinski otkup Vašeg vozila.

Takođe, kupovinu je moguće izvršiti virmanskim plaćanjem ili uz najpovoljnije uslove finansiranja.

Plac Centra polovnih vozila nalazi se na lokaciji u Ulici Cara Dušana 205 u Zemunu, a kompletna ponuda vozila može se pogledati i na web sajtu http://www.kia.rs/used_cars

PR.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije