Ferrari od sada u Srbiji – u Zemunu u radnji „Auto Mika“ !!!

7. октобар, 2016. #

Prvi co-branded Shell-Ferrari shop
Beograd 07.10.2016.- U Beogradu je otvoren prvi co-branded Shell-Ferrari shop. Zahvaljujući generalnom uvozniku Shell maziva za Srbiju, firmi Orbico, i prodavnici AutoMika, Ferrari proizvodi i ulje visokog kvaliteta dostupni su i u Beogradu. Od sada svi ljubitelji Ferrarija u prodavnici AutoMika, mogu pronaći i originalne artikle kao što su Ferrari šolje, kačketi, majice, jakne, torbe i mnogi drugi. Više o specijalnoj ponudi možete saznati ukoliko posetite prodavnicu AutoMika na adresi Prvomajska 2h u Zemunu i na FB strani AutoMika Zemun 00-24h.
AutoMika u Beogradu posluje 20 godina i u svom asortimanu ima preko 15.000 proizvoda i 120.000 kupaca godišnje, koji su dokaz uspešnog poslovanja. Osim brze i kvalitetne usluge, AutoMika je prodavnica čuvena po svom radnom vremenu od 0 do 24 h, 365 dana u godini. Njihov slogan je „Formula za dobru vožnju“, a dvadeset godina rada proslavljaju uvođenjem brenda Ferrari u svoju ponudu. AutoMika godinama posluje u duhu saradnje i prijateljstva, i zbog toga su odlučili da je tehnološko partnerstvo Shell-Ferrari pravi izbor za njih.
O Shell- u i Ferrari-ju
Saradnja Shell-a i Ferrari-ja započeta je davne 1929. godine, a 1947. godine prvi putnički automobil koji koristi Shell gorivo i Shell ulje napustio je fabriku. Danas je Ferrari jedna od najuspešnijih kompanija na svetu za proizvodnju sportskih automobila i percipira se kao simbol brzine i luksuza. Saradnja Shell-a i Ferrari-ja je jedna od najdužih saradnji od kada postoji Formula 1. Zahvaljujući značajno smanjenoj potrošnji goriva uz specijalnu Shell-ovu formulaciju, Ferrari je u trci Formule 1 odneo i svoju prvu pobedu davne 1951. godine u Silverstonu, UK, nakon čega su pobede nastavile da se nižu sa vozačima kao što su Phil Hill, John Surtees, Niki Lauda, Jody Scheckter, Michael Schumacher, Kimi Räikkönen, Felipe Massa, Fernando Alonso i naravno Sebastian Vettel.

PR.

 

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije