CEZ, Poznanj, Poljska – Milovan Vesnić pred novom pobedom i titulom

23. септембар, 2016. #

U auto sportu je skoro uvek nezahvalno sa sigurnošću prognozirati ishod nekog relija, kružne ili brdske trke, medjutim ovoga puta kao i u više navrata ove godine, u ŠAMPIONATU CENTRALNO EVROPSKE ZONE, skoro sve je poznato unapred.

MILOVAN MIKICA VESNIĆ, vrhunski srpski automobilista, višestruki državni prvak iz Gorjana kraj Užica, vlasnik Zlatnih i Dijamantske kacige i jedan od najboljih naših majstora volana,po treći put osvaja TITULU EVRO PRVAKA U CEZ SERIJI.

MILOVAN VESNIĆ sada ima tačno 40 godina i 7 meseci i ubraja se u veterane našeg automobilizma. Ako bi se opisivala biografija tog odličnog vozača valjalo bi ispisati puno stranica posvećenih domaćim i inostranim uspesima. VESNIĆ je potpuno zreo as spreman i za najveće izazove. Kao i uvek i kao kod svih naših šampiona auto sporta pratili su ga problemi sa finansijama. Da je bilo više novca sasvim je izvesno da bi se MILOVAN VESNIĆ obreo i u još uglednijim trkama gde mu i pripada mesto. Uspesi MILOVANA MIKICE VESNIĆA u seriji CEZ u svakom slučaju su ostavili traga u svetu evropskog auto sporta i on je takodje bio PRAVI AMBASADOR SRBIJE.

Finiš CEZ serije je ovog vikenda u starom gradu POZNANJ, na zapadu centralne Poljske, udaljenom od Beograda 1162 kilometra.

Ove godine u seriji CEZ su na samom vrhu u klasi, MILOVAN VESNIĆ, MLADEN LALUŠIĆ i RUDI PEŠOVIĆ, a vikend ispred nas definitivno će odrediti poredak prve trojice.

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije