TCR Tajland, Buriram – Borković 7. u kvalifikacijama ( trke u nedelju u 7.35 i 9.05 )

27. август, 2016. #

Najbolji srpski automobilista, Pančevac DUŠAN BORKOVIĆ, nastavio je takmičenje u seriji TCR. Ovog vikenda svi vozači tog posebno teškog i sve popularnijeg šampionata nalaze se u TAJLANDU, u BURIRAMU.

Posle zvaničnih treninga održane su i KVALIFIKACIJE. U prvim kvalifikacijama BORKOVIĆ je bio na 5. mestu. Onda je na njegovom „seatu“ pukla poluosovina a u poslednjem trenutku je zamenjena i šampion SRBIJE je zauzeo 7. mesto u drugim kvalifikacijama. Sa te pozicije će krenuti u prvoj trci, dok će u drugoj na osnovu obrnutog redosleda prve desetorice startovati sa 4. mesta.

Nedeljna prva trka  u BURIRAMU zakazana je u 07.35 po našem vremnu a druga u 09.05 po vremenu u Srbiji. Ljubitelji auto sorta mogu pratiti prenos „u živo“ putem internet sajta TCR i odeljka LIVE STREAMING.

Takodje je obezbedjen televizijski snimak prve i prenos druge trke TCR serije iz Tajlanda. Na DRUGOM PROGRAMU RTS-a u 08.20 u nedelju, planiran je početak tog televizijskog bloka o automobilizmu i učešču našeg predstavnika DUŠANA BORKOVIĆA.

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije