Novi Renault Megan tce 100 benzinac troši samo 4.4 litra goriva !

1. јул, 2016. #

Za njim se svi okreću, jer linija dizajna NOVOG RENO MEGANA očiti ima pravi stil koji se odmah primećuje, bez obzira da li ste u STRAZBURU, gde smo bili sa njegovom rodjakom koji ima dizel agregat, ili na vrhu KOPAONIKA gde je stigao ovaj tamno plavi Tce od 1200 kubika,sa 100 KS i benzinskim motorom.

Šta su glavne karakteristike ovog lepog modela. Pre svega, prostranost, kvalitet enterijera,odlične kočnice, ležanje u krivinama i sjajna potrošnja, ako se vozi normalno i uz razmišljanje.
Od Beograda put KOPAONIKA kretali smo se autoputem ne gledajući baš često na putni računar i potrošnju goriva. U momentima smo vozili i 170 na sat i pri takvim ili nešto manjim brzinama potrošnja se rapidno povećava.
U povratku smo odabrali itinerer preko Jošaničke Banje, gde smo se naravno slikali pokraj spomenika čuvene heroine iz PRVOG SVETSKOG RATA, ispred spomen obeležja mega žene MILUNKE SAVIĆ. Onda smo nastavili prema Kraljevu i Kragujevcu i najzad do Mladenovca, pa Avalskim putem do centra Beograda. Naš MEGAN TCE 100 benzinac trošio je samo 4.4 litra goriva. Mora se reći da nismo vozili brže od 80 na sat i da nismo koristili klima uredjaj. Iz kancelarije RENO NISAN SRBIJA  dobili smo sledeće informacije…

U pitanju je verzija Zen Energy TCe 100 u metalik boji plava Cosmos sa dodatnim opcijama:

  • Metalik boja
  • Paket KLIMA
  • Paket CITY
  • Pakte NAVIGACIJA
  • Sistem LDW – sistem upozorenja o nenamernoj promeni saobraćajne trake
  • Upozoravač prekorečenja brzine sa prepoznavanjem saobraćajnih znakova + automatsko paljenje/gašenje dugih svetala
  • Rezervi točak

Cena  baš ovog automobila je 18030 eura, ali sa trenutnim popustom od 1000 eura  može se kupiti za 17030 eura.

Cena osnovnog modela Renault MEGANE Life SCe 115 iznosi 13990 eura, odnosno sa trenutnim promotivnim popustom se može kupiti za 12990 eura.

Cena najopremljenijeg modela sa dizel motorom  Renault MEGANE Bose Energy dCi 130 iznosi 22790 eura, odnosno sa trenutnim promotivnim popustom se može kupiti za 21790 eura.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Članci iz iste kategorije