MKR technology – Uspeh na maratonskim relijima

5. јул, 2016. #

 

MKR TECHNOLOGY: DOBITNI KLIJENT SA RENAULT TRUCKS KOMPANIJOM

 

Nakon osvojene titule na European Truck Racing prvenstvu sa kompanijom Renault Trucks, tokom poslednje dve godine MKR Technology tim se fokusirao na relije. Posle osvojenog odličnog 6. mesta na Dakar reliju 2016, sa holandskim Mammoet Ralli sport timom i K 520 vozilom, uz podršku kompanije Renault Trucks, postigli su i drugu uzastopnu pobedu na Libija reliju.

Opet su uspeli! Posle prošlogodišnje pobede, MKR Technology K 520 voziloi Martin van den Brinka iz Mammoet Ralli sport tima za volanom, ostvarili su drugu odlučujuću pobedu na Libija reliju 2016. godine.Zbog političke situacije u Libiji, trka je održana na  marokanskom terenu, a vozači i njihova vozila bili su izloženi najstrožijim testovima. Nakon brojnih problema,vozač Martin van den Brink uspeo je da prevaziđe sve izazove na teškim stazama planine Atlas i peščanim dinama Merzuga pustinje.

„Naši klijenti su veoma talentovani! MKR Technology uspešno predstavlja kompaniju Renault Trucks na reli događajima, a mi ih sa ponosom pratimo“,kaže Bruno Blin, predsednik kompanije Renault Trucks. „Ova pobeda je najbolja potvrda snage naših kamiona i stručnosti Maria Kresa u pripremi vozila za takmičenje.“

Mario Kres, menadžer tima još dodaje: „U poređenju sa Dakar relijem2016, unapredili smo turbo upravljanje i radili na osovinama i kočnicama. Testirali smo ih na marokanskim putevima i veoma smo zadovoljni rezultatom. Dobili smo izuzetno pouzdan kamion za ovaj reli, a to je ključ uspeha“.

Sledeći izazov za tim će biti reli „Put svile“ od Moskve do Pekinga,koji se održava između 8. i 24. jula i, naravno, Dakar reli 2017, čija trasa je nedavno objavljena i koji će, po prvi put, startovati u Paragvaju.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije