Hotel „Ozon“ na Kopaoniku – susret sa pravim ljudima

30. јун, 2016. #

Ako do sada niste posetili Brzeće podno Kopaonika onda to učinite prvom prilikom. U ovim lepim danima pri kraju juna taj deo naše Srbije po nama izgleda još lepše nego u snežnim uslovima. Boje šuma i cele prirode, nebo sa prelepim belim oblacima i sunce , a pored toga kuće, hoteli restorančići, veliki sportski tereni, pešačke staze i fantastičan vazduh, sve vas to ispunjava zadovoljstvom i srećom što se nalazite baš tu u podnožju širom sveta poznate planine.

Kada na takvo mesto stignete dobrim automobilom i u lepom i dragom društvu a onda se sve to začini susretom sa pravim osobama, onda takvi izlete postaju neizbrisivi.

Mi smo imali baš takav utisak. Prvi put smo videli divan HOTEL OZON i upoznali jednog od dvojice vlasnika, nekadašnjeg odličnog fudbalera koji je mamio aplauze igrajući za PRIŠTINU, CRVENU ZVEZDU, RADNIČKI iz Kragujevca, TETEKS, OFK BEOGRAD I ČUKARIČKI. Reč je o gospodinu LJUBOMIRU CVETKOVIĆU, pravom domaćinu, simpatičnom i govorljivom dasi kojeg mnogi znaju i koji sada živi na Kopaoniku pokraj svoje supruge i sa svojim timom koji vodi ovaj objekat.
U tom društvu našli su se i poznati ZORAN PETROVIĆ, već 25 godina na čelu najuglednije firme iz oblasti poslovanja sa auto delovima – čuvenog AP SPORTA, preduzeća koje sada radi u dva dela i koje vode mladi i sposobni sinovi, IVAN i VLADA PETROVIĆ ( višestruki reli šampion naše zemlje ) a pored gospodina PETROVIĆA i još jedan čuveni i poznati sportski as, ACA KOVAČEVIĆ, selektor FUTSAL REPREZENTACIJE SRBIJE, koja nas je toliko puta oduševljavala svojim igrama.

O HOTELU OZON sledeći redovi su postravljeni na internet stranicu tog objekta…

Ovaj jedinstveni hotelski kompleks u našoj zemlji počeo je sa radom početkom 2003. godine. Hotel se nalazi na Kopaoniku, mesto Brzeće, na nadmorskoj visini od 1100 m. Poseduje restoran sa vrhunskom kuhinjom, caffe bar sa mini bioskopom i surround sistemom, kao i jakuzzi, saunu, teretanu, masažu, skijašnicu, obezbeđen parking. Sportska hala i Kamiozon takođe su nerazdvojivi i dinamični deo Ozona.
Hotel je kapaciteta 54 ležaja, 1, 2, 3, 4 – krevetne sobe i dva apartmana. Sve sobe su komforno opremljene udobnim krevetima (210 cm), funkcionalnim kupatilima, televizorima, telefonima, direktnom internet linijom i mini barom.
Odlikuje se ne samo vrhunskom uslugom i idealnom geografijom, već i vrhunskim i dosad neviđenim dizajnom enterijera i eksterijera. Lakoća formi i raznolikost boja izazvaće u Vama želju za uživanjem kakvo još niste doživeli.

 

 

 

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije