EHCC Šternberk – Genije je opet pobedio !!!

5. јун, 2016. #

 

 

BRAVO,BRAVO,BRAVO…..za zaista fantastičnog beogradskog šampiona NIKOLU MILJKOVIĆA, šampiona Srbije koji je pre tri dana baš u Šternberku napunio 21. godinu.

Zastava SRBIJE i najveći pehar opet su se našli na PRVOM MESTU brdske trke u Češkoj, na petoj rundi ŠAMPIONATA EVROPE. Strašni „micubiši lanser EVO IX“ opet je bio najbrži na teškoj stazi, dugačkoj 7.8 km.

NIKOLA MILJKOVIĆ je trijumfovao po ČETVRTI put u ovogodišnjem šampionatu. Njegovi rivali su dali baš sve od sebe da ga nadvise ali nisu uspeli. Na treninzima je NIKOLA bio najpre četvrti a potom drugi a danas kada je trebal0 da pokaže sve što zna TO JE I UČINIO, pobedio opet na brilijantan način. Odmah posle trke u Šternberku organizatori su tražili da se autom0bil NIKOLE MILJKOVIĆA još jednom pregleda, iako je proveren na obaveznoj tehničkoj kontroli još u petak. NARAVNO SVE JE BILO PO PROPISIMA !!!

Za ovaj sajt NIKOLA MILJKOVIĆ je poručio:

„U prvih 100 metara, na pravcu sam bio sporiji, ali onda su došle krivine. Opet sam pobedio uz veoma malu razliku što dokazuje kakva je bila borba. Presrećan sam zbog svog novog trijumfa. Česi nažalost nisu baš bili lepo raspoloženi prema nama tokom celog vikenda. Več noćas polazimo za Srbiju i jedva čekam povratak u Beograd“

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije