Adac GT masters Lausitzring – Miloš Pavlović osvojio bodove

5. јун, 2016. #

Poznati srpski automobilista, 35. godišnji Beogradjanin MILOŠ PAVLOVIĆ, ove sezone učestvuje u vrlo posećenom ADAC GT MASTERS  šampionatu. Zajedno sa mladim Špancem, 20.godišnjim PATRICK KAJALOM,  u italijanskom timu BONALDI MOTOR SPORT takmiči se za volanom „lamborghini huracan-a“ u konkurenciji čak preko 30 parova sa snažnim automobilima „porše“, „lamborghini“, „korveta“. „audi“, „mercedes“, „nisan“,“bmw“.

Ovog vikenda je održana i treća runda te serije, od ukupno sedam sa duplim trkama. Na nemačkoj stazi LAUSITZRING, tim BONALDI je u subotnjoj trci osvojio i prve bodove za osvojeno DEVETO mesto a danas su PAVLOVIĆ i KAJALA završili trku na OSMOJ poziciji, pa sada imaju ukupno 6 bodova.

Na predhodne dve runde, na OSCHERSLEBENU i SACHSENRINGU nisu imali uspeha. U prve dve trke su bili na 22. i 25 mestu. Na drugoj rundi se u prvoj trci nisu kvalifikovali dok su u drugoj bili 17.

MILOŠ PAVLOVIĆ je automobilista sa brilijantnom karijerom. U svet brzine ušao je na samom početku 90.tih godina kao mališan u kartingu, na beogradskoj ADI CIGANLIJI i KOŠUTNJAKU. Njegova karijera je od samog početka bila prepuna pobeda i titula. Danas je bez premca NAJBOLJI SRBIN kada je reč o bolidima „otvorenih točkova“, odnosno raznih formula. Pobedjivao je i asove formule jedan kao što su BATON i FETEL, imao je i podršku države ali nikada dovoljnu da udje u SVET NAJPOPULARNIJIH TRKA.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije