Za američke motocikle dolazi pneumatik American Elite sa tehnologijom MultiTread

14. мај, 2016. #

 

Najnoviji pneumatikDunlopAmerican Elite™, namenjen turnim motorima kao što je Harley Davidson® FL, postavlja nove standarde u vodljivosti, broju pređenih kilometara i udobnosti. A za savršen izgledpostoji i u varijantisa belim bočnim zidom. 

 

Kranj, 13. maj 2016.– Dunlop je za vozače turnih motora i krusera američkogtipa razvio novi pneumatik American Elite koji imobezbeđuje boljeprianjanje ukrivinama i boljuvodljivost, bez kompromisa na račun broja pređenih kilometara. Pneumatik opremljen po tehnologiji Multi-Tread™ ima ucentralnom delu vrlo izdržljivusmešu, a rameni deo zadnjeg pneumatikaizrađen jeodnapredne mešavine kojaobezbeđuje izvanredno bočnoprianjanje.

 

Dunlop se odlučio za korišćenje tehnologije MultiTreadiz razlogašto je ona bila vrlo dobro prihvaćena na području trkačkih pneumatika i pneumatikaza vožnju po putu, jer je doprinela postavljanju novih standarda uizdržljivosti i performansama. Primenomslične tehnologije na pneumatiku American Elite, Dunlop je ikod pneumatika za američke motocikle postigao većuizdržljivost,stabilnost, veći ugao nagiba, boljeprianjanje na mokroj podlozi, sigurnijeupravljanje i veću udobnost.

 

Pneumatik American Elite je na raspolaganjuu devet dimenzija zaprednje i trinaest dimenzija za zadnje točkove,upravo zbog togaodgovaraturnim motorimakao što su Harley Davidson, Victory i Indian. Vozači ovih turnih motora mogu da izaberu dve varijante sa belim bočnim zidomu različitim dimenzijama:mogu da se odluče za pneumatik sa potpuno belim bočnim zidomili za pneumatik koji ima samobeli pojas.

 

***

 

Dodatne informacije:

 

Romana Stare

Vođa marketinga

T: +386 (0)4207 7025

romana_stare@goodyear.com

 

 

 

 

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije