„Vrele gume“ – Najgledanija TV emisija

11. мај, 2016. #

Podaci o gledanosti svrstavaju novosadsku televizijsku emisiju VRELE GUME na sam VRH  a ako i Vi postanete jedan od armije pratilaca tog kolaža na malom ekranu videćete zašto je pomenuti serijal toliko popularan.

Na našem medijskom tržištu trenutno postoji više od  DESET  televizijskih emisija koje se bave sličnim temama kao i VRELE GUME, medjutim ni jedna nema takav stil i profesionalizam kao taj polučasovni magazin koji se stvara u srcu Vojvodine.

Prirediti i najobičniju televizijsku emisiju nije ni malo lako. To znaju i mogu potvrditi samo oni koji se godinama bave televizijom i naravno oni koji su stekli ugled i kredibilnost. U veoma lošoj ponudi naših elektronskih medija, u programima koji su u ogromnom broju ispunjeni najprizemnijim sadržajima, amaterizmom, početničkim greškama, nepismenošću i forsiranjem neukusnih voditelja i voditeljki, ono što se svake nedelje na tv kanalu PRVA, u 13.30 časova, može videti u VRELIM GUMAMA, predstavlja pravu suprotnost užasnih prikaza, pa su VRELE GUME jedno istinsko osveženje u moru kiča i neukusa.

Voditelj i autor VRELIH GUMA je već dobro znani gospodin MIODRAG PIROŠKI, osoba koja već na prvi pogled privlači pažnju i lik kojeg „VOLI TV KAMERA“. Dakle, izgleda originalno, zna da priča, zna da se obuče, poznaje materiju koju prezentira i ume da odabere pravu ekipu ( u kojoj je i njegova lepa supruga LIDIJA ). Ono što je veoma bitno u životu a posebno na televiziji, koja može za tili čas da od nekog napravi primitivca ili obrnuto a  od nekog voljenu i rado gledanu osobu, karakteriše gospodina MIODRAGA PIROŠKOG, zna da se kulturni ponaša, da ne bude nametljiv i da poštuje sagovornika.

Humor koji je izuzetno teško sačiniti i realizovati, nema ni jedna jedini emisija o automobilskoj industriji, sem VRELIH GUMA. Ta toliko ZDRAVA, simpatična i nama neophodna komponenta , na kojoj su se mnogi okliznuli i pokazali da to ne umeju da rade, u VRELIM GUMAMA se dobro drži.

Zbog svega navedenog nije čudo što su VRELE GUME u samom vrhu gledanosti i iskreno verujemo da će biti još bolje.

( Djordje Djenić, novinar iz Beograda, nekadašnji zanatlija u emisiji „Vreme sporta i razonode“, voditelj Jutarnjeg programa PRVOG PROGRAMA RADIO BEOGRADA,  učenik čuvenog RADIVOJA MARKOVIĆA i PREDRAGA KNEŽEVIĆA, autor prve emisije o auto sportu na ovim prostorima, koja je doživela 450 premijera – rodjen u Somboru 26.12.1949 )

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije