Nikola Miljković fenomenalan i opet održao čas Evropi !

24. април, 2016. #

Beogradski automobilista i višestruki državni prvak SRBIJE, NIKOLA MILJKOVIĆ, opet je održao čas sportske vožnje. Ovoga puta a posle trijumfa u Francuskoj, pobedio je na stazi REHBERG u Austriji i opet deklasirao konkurenciju. Možete samo zamisliti kako su se osećali domaći vozači Austrijanci,HOLZER, PROBHARDT i TAUS, a takodje i ostali u klasi N + 3000, kada su na velikom semaforu videli da je pobednik startni broj 158, odnosno vozač iz SRBIJE, 21. godišnji NIKOLA MILJKOVIĆ ( 4.50.987 ) sa „micubiši lanserom EVO IX“.

Svi oni su se doduše ponadali da će biti bolji od jedinog predstavnika SRBIJE, jer je NIKOLA na dva treninga bio na začelju, ali su zaboravili da je to bila taktika naše ekipe u cilju čuvanja pneumatika i što boljeg upoznavanja staze. A danas posle podne, u prvoj a potom i drugoj trci, MILJKOVIĆ je pokazao kako se vozi. Za nekoliko hiljaditih delova sekunde bio je sporiji od Austrinanca HOLZERA sa „micubišijem“, u prvoj trci, a onda je u drugoj vožnji dao svoj maksimum i u zbirnom vremenu za POLA SEKUNDE ( 4.51.462 ) pretekao najozbiljnijeg rivala čiji je automobil pripreman u HOLZER MOTOR SPORTU.

Uspeh NIKOLE MILJKOVIĆA je i inženjerski trijumf beogradskog tjunera RAJANA RAJIČIĆA, vlasnika tima REAL MOTOR SPORT i veliku plus za sve NIKOLINE SPONZORE. Mladi as posle ove pobede u Austriji potpuno superiorno vodi u generalnom poretku ŠAMPIONATA EVROPE NA BRDSKIM STAZAMA !

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije