Evropski šampionat na brdu – Miljković mirno očekuje kišu !

23. април, 2016. #

Već više puta je mladi beogradski as NIKOLA MILJKOVIĆ dokazao da ume da vozi veoma brzo baš kada je brdska staza vlažna i klizava. To je odlika pravih majstora a meteorolozi u Austriju za Rehberg su sutra najavili baš loše vreme sa padavinama.

Od ukupno osam vozača, tri Austrijanca, dva Čeha i po jednog Italijana i Slovaka, naš NIKOLA MILJKOVIĆ je na prva dva treninga ubeležio 6. vreme, a vodja TEMPO RACING  tima, njegov otac i dugogodišnji učesnik mnogih trka i relija, nekadašnji šampion, ZORAN MILJKOVIĆ, iz Rehberga nam javlja:

„Za sada je sve pod kontrolom. Nikola je oba treninga vozio sa starim gumama, treći nismo ni želeli da vozimo, nove gume čuvamo za sutra i nadamo se dobrom rezultatu. Vremena rivala nam ukazuju da se možemo nadati dobrom plasmanu a Nikola je sasvim opušten.“

Tako nam poručuje ekipa REAL MOTOR SPORTA, sa poznate i neobično dobro posećene trke u Rehbergu, gde sve vrvi od neverovatnih automobila i konstruktorskih kreacija pravih zaljubljenika u brzine i sportske mašine ( pogledajte galeriju fotografija ). Podsetimo da NIKOLA MILJKOVIĆ i dalje drži prvo mesto u plasmanu svoje klase N + 3000, a da u Rehberg nije došao šampion Italije kojeg je Nikola pobedio pre sedam dana u Francuskoj.

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije