Auto Nena Still – proširen kapacitet ovlašćenog prodavca i servisera Pežoa

27. мај, 2015. #

PROŠIREN KAPACITET KOMPANIJE AUTO NENA STILL OVLAŠĆENOG PRODAVCA I SERVISERA PEUGEOT AUTOMOBILA

Kompanija Auto Nena Still je povećala svoje prodajno-servisne potencijale.u Zemunu u ulici Cara Dušana 205a. Prodajni salon sada iznosi 300 m². i 80 m² prostora na otvorenom. Vlasnici Peugeot vozila će imati priliku da u ovlašćenom servisu, po veoma visokim Peugeot standardima, održavaju svoje automobile,kao i da koriste usluge farbarsko –limarskog odeljenja, dok će prodajni salon omogućiti uvid u aktuelnu ponudu Peugeot game.
Završetak Pupinovog mosta, odnosno prolazak saobrćajnice neposredno pored našeg objekta svakako je doprineo boljem pozicioniranju salona i servisa. Poseban znacaj ima za vlasnike Peugeot vozila kao i potencijalne kupce koji gravitiraju iz pravca Borče, Pančeva, Zrenjanina,…
U salonu su prisutni svi novi Peugeot modeli: 108, 208, 301,308,2008,3008,508 kao I teretno-dostavni program. Prodavci će informisati sve zainteresovane o karakteristikama vozila, načinu finansiranja, o sistemu staro za novo kao i o petogodišnjoj garanciji za putnički program.
Takođe, zaposleni u post prodajnom sektoru uvek su na raspolaganju ukoliko bude nedoumica po pitanju mehaničarskih, električarskih ili farbarsko-limarskih pitanja.
30 godina, zaposlenima u našoj kompaniji je na prvom mestu zadovoljstvo kupaca,koje se ogleda kroz kvalitetne proizvode i visok nivo kvaliteta usluge što će svakako ostati osnovni postulat i daljeg poslovanja.
Prodajno-servisni centar se nalazi u ulici Cara Dušana 205a,u Zemunu, a telefon za kontakt je 011/307-25-00.

Auto Nena Still kontakt: Nena Pestić 064/658-44-23

Galerija slika

Članci iz iste kategorije