Visoka delegacija FIA u poseti AMSS

2. септембар, 2014. #

ВИСОКА ДЕЛЕГАЦИЈЕ ФИА У ПОСЕТИ АМСС

 

(Београд, 02.09.2014.) Руководство Ауто-мото савеза Србије, председник Мирко Бутулија, и генерални секретар Предраг Ђурђев, састали су се данас са високим функционерима Светске аутомобилске федерације (ФИА), господином Вернером Краусом из Аустрије, чланом Сената и Светског Савета за Ауто Мобилност и Туризам, и Данијелом Старманом из Словеније, председавајућим за Регију клубова Источне и Централне Европе. Tом приликом АМСС је добио пуну подршку у развоју и  постојећим плановима,  пројектима и акцијама које се у Србији успешно  спроводе у циљу  развоја у и унапређења безбедности саобраћаја.

„Србија као граница између истока и запада, прометна и саобраћајно фреквентна, има  важну позицију и улогу у унапређењу безбедности саобраћаја и многобројних путника у транзиту “,  речено је данас на овом састанку у АМСС.

Двојица високих представника ФИА, изразили су наду и дали пуну подршку АМСС да у сарадњи са МУП Србије,  реши постојећи проблем  „дивљих шлеп служби“  на путевима, које нису у систему АМСС, а које непримерено, нарочито на ауто путу страним возчима, члановима својих националних клубова који су такође чланови  ФИА, кроз Србију услуге наплаћују по енормно високим ценама. Тако  би  се у Србији сачувао пун кредибилитет и углед који АМСС као члан Аутомобилске светске федерације ужива деценијама уназад, како у области ауто-мото спортa, тако и спроводећи успешно важне пројекте и акције.

 

Уз пуну подршку u  даљем раду,  развоју и заједничкој сарадњи, висока делегација ФИА, позвала је представнике АМСС да узврате посету и да као угледан члан ове организације и  даље  редовно учествују у стварању заједничких циљева  и развоју пројеката за бољу безбедност у саобраћају, не само у Србији и региону већ и у целом свету.

 

АМСС

 

 

 

 

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije