Akcija „Pogledaj dva puta-sačuvaj život“- Moto klub Valjevo

21. септембар, 2014. #
Pošto nam na ruku nije išlo sve što se dešavalo u tekućoj godini tek u subotu 13.09.2014. godine u Valjevu održana je akcija bezbednosti u saobraćaju „POGLEDAJ DVA PUTA- SAČUVAJ ŽIVOT“ u organizaciji Moto Kluba Valjevo i suorganizatorima: Gradom Valjevo i PU Valjevo.
U prvoj fazi akcije postavljeni su bilbordi na svim ulascima u grad, a u II fazi je predvidjena pokazna vežba saobraćajne policije, izložba motocikala, podela flajera,  reklamnog materijala i tribina o bezbednosti motociklista u saobraćaju.
Akcija je počela ispred bilborda gde su svi učesnici i mediji upoznati sa idejom i povodom za akciju ovakvog tipa. Posle toga prešlo se na plato ispred centra za kulturu Valjevo gde je postavljen poligon na kome je pokazana vežba bezbednog upravljanja motociklom od strane saobraćajnih policajaca iz PU Valjevo, PU Šabac i PU Požega koji su upravljali različitim tipovima motocikala. Po završetku poligona prešlo se u hol centra za kulturu gde je održana tribina o bezbednosti motociklista na kojoj su govorili Vladimir Jevtić, stručnjak za bezbenost motociklista u saobraćaju i Predrag Todorović, ortopedski hirurg u Specijalnoj bolnici Banjica obojca članovi BMW kluba Srbije. Svo vreme trajanja poligona i tribine na platou ispred centra za kulturu Valjevo je trajala izložba motocikala i podela flajera i ostalog reklamnog materijala.
Ovim putem se zahvaljujemo Upravi grada Valjevo, PU Valjevo i saobraćajnim policajcima na motociklima iz Šapca i Požege, BMW klubu Srbija, svim Moto Klubovima grada Valjeva koji su se u velikom broju odazvali pozivu, Valjevskim auto školama, srednjim i osnovnim školama, medijima i svim namernim i slučajnim prolaznicima.
Žao nam je sto smo zbog vremenskih prilika morali ispomerati satnicu pa jedan deo posetilaca nije uspeo da vidi pokazni poligon. Nadamo se da, u budućnosti, u nekim narednim akcijama vremenske prilike nece imati toliki uticaj, i da ćemo uspeti da sve ovo podignemo na još viši nivo.
Moto Klub ValjevoVideo prilog: http://www.youtube.com/watch?v=6eu552UsrP0

Foto: D. Krunić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Članci iz iste kategorije