Borković oduševio Nišlije

12. јул, 2014. #

Najpoznatiji srpski automobilista Dušan Borković družio se danas sa Nišlijama u Forum šoping centru.

 

 

Veliki broj ljubitelja trkačkih automobila okupio se u Forumu kako bi upoznali našeg jedinog predstavnika na Svetskom šampionatu turing automobila (WTCC). Borković i njegov NIS Petrol Racing Team u Forum su doneli specijalni simulator, na kojem su svi zainteresovani mogli da oprobaju svoje vozačko umeće na nekoj od WTCC staza. Najuspešniji među njima bili su Bojan Jovanović, Ivan Marković kao i Petar Stojković, koji su dobili i posebne nagrade od našeg asa.

 

„Radujem se svakom druženju sa svojim fanovima jer im na ovakav način uzvraćam za podršku koju dobijam od njih tokom takmičenja. Tako sam i ovu kratku pauzu u Šampionatu iskoristio da pored treninga i pripremanja budžeta za 2015.godinu, skoknem i do Niša. Inače, uveliko se i psihički pripremam za Argentinu. Čeka me najzanimljiviji deo sezone i iskreno se nadam da ću imati više sportske sreće nego u prvom delu šampionata.Js svakako nastavljam da učim i skupljam iskustvo“ rekao je Borković nakon posete Forumu.

 

Srpski automobilski as je polusezonu u Svetskom šampionatu turing automobila  završio na 13. mestu sa osvojenih 17 bodova, a takmičenje nastavlja 2. i 3. avgusta  trkom u Argentini, na stazi Terme Rio Ondo.

 

 

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije