Šumaheru malo bolje !!!

31. децембар, 2013. #

Uoči dolaska NOVE GODINE, bukvalno ceo svet pored uobičajenih priprema za ispraćaj stare i dolaska NOVE 2014. očekuje pozitivne vesti o zdravstvenom stanju sjajnog šampiona formule 1, MIHAELA ŠUMAHERA. Odavno nešto važno nije izazavalo takve emocije kao nedeljna vest o povredi velikog asa, na skijanju u Francuskoj. Pored članova njegove porodice, posebno su uzbudjeni fanovi ŠUMAHERA, sve njegove kolege, svi automobilisti i motociklisti, poklonici sveta brzine. Najnovije informacije ovako glase.

Stanje Mihaela Šumahera je stabilno ali je i dalje u životnoj opasnosti. Tokom prethodne noći, njegovo stanje se malo poboljšalo i omogućilo novu intervenciju lekara na lobanji. Sledećih 48 časova od presudnog značaja za legendardnog nemačkog vozača Formule 1. „Njegovo stanje je vrlo ozbiljno i ne možemo da prognoziramo kakav će ishod biti“, rekao je profesor Žan-Fransoa Pajen.

11.10 – Snimci mozga tokom noći pokazali su malo poboljšanje stanja i tada je odlučeno da se uradi još jedna intervencija kako bi se umanjio pritisak u lobanji, rečeno je na konferenciji lekarskog tima. Lekari su vrlo oprezno govoreli o stanju legende moto sporta i istakli da je odluka o novoj intervenciji bila teška i da je doneta u razgovoru sa porodicom. „Dobili smo neko vreme, ali moramo da nastavimo da ga kontrolišemo iz sata u sat“, rekao je lekar bolnice u Grenoblu Žan-Fransoa Pajen. Stanje Mihaela Šumahera je stabilnije a naredni sati su ključni.

RTS

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije