Serez – moto trke – izveštaj Vladimira Popovića

18. април, 2013. #

„Na nedavnoj moto trci ISTOČNO EVROPSKOG ŠAMPIONATA u brzinskom motociklizmu, na motodromu SEREZ, 80km. od Soluna, reprezentacija SRBIJE je ostvarila vrlo dobar rezultat, i u gedeneralnom plasmanu je zauzela DRUGO mesto.

Nažalost putovali smo u svojoj režiji, bez ikakve pomoći matičnog saveza, MOTO SAVEZA SRBIJE, a bilo nas je preko 20. Ipak, mogu pohvaliti veliku podršku svog kluba BREZIK, gde sam angažovan kao vozač i sportski direktor, a sve je u stvari zasluga gospodina PETRONIJA JEVTOVIĆA, čoveka koji već godinama najviše od svih pomaže motociklistički sport u Srbiji.
Sa zadovoljstvom mogu pohvaliti plasmane MILOŠA MILOVANOVIĆA i NENADA STOJANOVIĆA, u vrlo konkurentnim klasama, kao i pobede VUGRINECA i RADULOVIĆA.
Dobar rezultat  su zabeležili i RAKIĆ , GAVRILOVIĆ,JOVANOVIĆ i MUČIBOB.

U Seresu je na nesreću bilo i padova. Najgore smo prošli ja i naš veteran KULE PERIŠIĆ, obojica smo prilikom pada doživeli prelom ključne kosti, a pad je imao i SIMIDŽIĆ. Ipak, i pored tih incidenata koji su reklo bi se sastavni deo  tog atraktivnog ali i opasnog sporta, možemo biti zadovoljni rezultatima treke u Grčkoj, i sada nestrpljivo očekujemo sledeći sastanak na aerodromu u Batajnici, 27. i 28. aprila. Najavljeno je lepo vreme i nadam se dobroj poseti.“

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije