Dragoslav Kule Perišić na trci u Dohi

7. јун, 2012. #

 Ekipa „FLEMBBO – SERBIA DIJAMANT“ učestvovaće u subotu 09.06.2012. god.  na drugoj ovogodišnjoj trci Svetskog  Endurance šampionata (trke izdržljivosti) koja se vozi u Dohi ( Katar ). Trka  „8h Doha“ počinje u subotu u 18 h  po našem vremenu i traje 8 sati. Direktan prenos je na „MotorsTV“ i  „Sport Plus televiziji“.

            Našu ekipu predvodi  poznati šampion motociklizma Dragoslav Kule Perišić, koji je menadžer i prvi vozač tima. Prvi put i istoriji Srpskog motociklizma, naša ekipa od ove godine učestvuje u ovom elitnom takmičenju u najjačoj klasi 1000 cm3 –superbike, gde se očekuje 35 svetskih ekipa .

             Pored Perišića će voziti Italijan Andrea Bosio, i Francuz Franck Cerossimo na motociklu marke „Kawasaki ZX-10RR“ – startni broj 46.

            Posebnu zahvalnost naša ekipa upućuje Beogradskom građevinskom gigantu, firmi „Energoprojekt  Entel“ koja ima predstavništvo u Dohi.Zaposleni u ovoj firmi su bratski dočekali našu ekipu u prestonici Katara i stavili im na raspolaganje deo njihovog ljudstva i voznog parka.

tim FLEMBBO – SERBIA DIJAMANT

 

             

Galerija slika

Članci iz iste kategorije