Moto trke u Batajnici – konferencija za novinare

20. април, 2012. #

U prostorijama AMS Srbije danas je održana prva konferencija za novinare povodom velike motociklističke trke 29. aprila, na pisti aerodroma u Batajnici. Čelnici Moto saveza Srbije koji su pored  AMK  „Brezik“ i Alfa moto sport Akademije organizatori trke upoznali su prisutne o najbitnijim detaljima. Pored predsednika Moto saveza Srbije Dragana Stankovića, direktora Moto saveza Srbije Božidara Mihajlovića ( ujedno i direktor trke i direktor Moto sport Akademije Alfa ), i  sekretara Moto saveza Srbije Danijela Vaštaga, sastanku sa novinarima je prisustvovala poslovna sekretarica „Brezika“, Ivana Pantić i ispred AMS Osiguranje Nataša Spasojević.

Predstojeće takmičenje motociklista trebalo bi da okupi preko 100 vozača u disciplinama Moto klasik, Skuter Kup i Road racing. U subotu, 28.  aprila je zakazan trening, uz slobodan ulaz za gledaoce, a u nedelju 29. aprila, u 11.45 časova, otvaranje takmičenja. Cena ulaznica je 400 dinara. Na stazi vojnog aerodroma u Batajnici, gde su predstavnici moto sporta naišli na izvanrednu podršku, u nedelju će tačno u 12 časova startovati takmičari Moto klasika, sa svojim oldtajmerima koji su uvek privlačili posebnu pažnju publike, zatim mladi vozači sa skuterima i najzad trenutno najbrži motociklisti Srbije, rasporedjeni u 6 klasa.

Partneri Moto saveza Srbije na ovoj velikoj trci, premijern0j u sezoni 2012. biće Ministarstvo omladine i sporta, AMS Osiguranje, Guevara d.o.o, Pireli, Motul, MASS Company, Bardal, MYS d.0.0. – Beograd  pehari.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije