www.polovniautomobilisrbija.com – Dobar sajt i dobri ljudi

31. октобар, 2011. #

U ovoj našoj Srbiji, na žalost prepunoj ružnih i deprimirajućih stvari, neki put vas  ipak dodirne zračak lepog, iskrenog i nečega što smo već zaboravili. Ovih sam dana stekao nove prijatelje, a meni je posebno drago što je reč o mladim, lepo vaspitanim i vrednim ljudima. To su ANDRIJA MARKOVIĆ i  MARKO BORIĆ , autori i vlasnici vrlo lepo dizajniranog, i što je najvažnije, i vrlo lako preglednog , sajta  WWW.POLOVNIAUTOMOBILISRBIJA.COM

Sajt WWW.POLOVNIAUTOMOBILISRBIJA.COM ,  pokrenut je na DJURDJEVDAN, dakle 6. maja , i to ove 2011. godine. ANDRIJA je dizajner i čovek koji ume da vam osmisli INTERNET SAJT, da vam ga pripremi i vodi brigu o sajtu, a MARKO je njegov dobar prijatelj, i što je zanimljivo, MARKO  je sportski trener za džudo i džiu-džicu.

Sajt  WWW. POLOVNIAUTOMOBILISRBIJA.COM , može vas uvesti u svet polovnih vozila raznih modela, tipova i jačine. Autori sajta su u fazi uspostavljanja kontakta sa velikim brojem placeva automobila, a za sada na sajtu POLOVNIAUTOMOBILISRBIJA.COM , možete pogledati ponudu sledećih auto placeva :  BEST CAR – Topola, AUTOESPERTO – Mladenovac, BESTCAR COMPANY – Beograd, AUTOKAMELEON – Gornji Milanovac,  i što je posebno interesantno, sajt POLOVNIAUTOMOBILISRBIJA.COM, vas vodi i do poznatog Češkog auto centra u Pragu, LB AUTOMOBILE.

Eto, bila je ovo kratka informacija o sajtu mojih mladih prijatelja, ANDRIJE MARKOVIĆA i MARKA BORIĆA, o sajtu POLOVNIAUTOMOBILISRBIJA.COM. ……Zapamtite taj naziv.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije