Novi tv studio u Auto moto savezu Srbije

2. фебруар, 2011. #

Od prvih dana mog novinarskog života, a to je bilo odista davno, vrlo lepo sam saradjivao sa ljudima iz Auto moto saveza nekada Jugolavije a kasnije i Srbije. U emisije Radio Beograda redovno su se uključivali odredjeni službenici pomenute kuće , i obaveštavali o situaciji u saobraćaju i stanju na putevima.

U proteklih 40 godina mog novinarskog bitisanja, informacije o saobraćaju su uvek nalazile mesto u programima Radio Beograda i drugih elektronskih i pisanih medija, ali, imam utisak da je sve moglo da se radi afirmativnije, da važni podaci iz te oblasti dobiju udarnija mesta i veću minutažu u najgledanijim emisijama, i  više prostora na naslovnim i čitanijim stranicama novina. Podaci o broju nastradalih u saobraćaju potvrdjuju da je edukacija valjala biti snažnija a preventiva bolja.

Upravo sam putem mejla obavešten , da AUTO MOTO SAVEZ SRBIJE  pokreće sopstveni  televizijski studio,  u kojem će se obavljati realizovanje priloga o saobraćaju za razne medije. Možda to nije loše, ali nisam siguran da je to pravi put za prezentaciju relevantnih saobraćajnih informacija. Voleo bih da na NAJGLEDANIJEM MESTU,  u Drugom TV DNEVNIKU RTS – a, moje matične kuće, koja je u minulim godinama stekla najveći ugled medju publikom,  bude ubačen i stalni prilog o SAOBRAĆAJU,  koji će se najozbiljnije i najprofesionalnije pripremati, uz pomoć afirmisanih novinara koji prate ovu oblast.

Kolegama iz OPERATIVNOG CENTRA AUTO MOTO SAVEZA SRBIJE, želim sve najbolje u organizovanju i pripremi priloga u novom tv studiju.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije