Voja Lekić – vozač godine, Tamara Tanasić- mis sportskog automobilizma

14. децембар, 2010. #

U svečanoj sali BEOGRADSKOG SAJMA žiri sastavljen od nekoliko novinara i predstavnika organizacija vezanih za saobraćaj proglasio je za VOZAČA GODINE Voju Lekića, mladog šampiona Srbije u kartingu i kružnim trkama,  i pobednika klase  u Kupu Evrope za turistička vozila. Za mis automobilskog sporta izabrana je šampionka kartinga Tamara Tanasić iz Obrenovca,  a za mis automobilizma Aleksandra Milanović. Za AUTO GODINE proglašen je SITROEN C3 a svečanosti su prisustvovale poznate ličnosti iz sveta brzine, stručnjaci za saobraćaj, predstavnici auto kuća, novinari i sportski vozači.

Ovu prezentaciju sproveo je ŽIRI u sastavu : Petar Nikolić, Vladan Kostić, Jelena Srećković, Čedomir Brkić, Damir Okanović, Nedeljko Iljukić, Nebojša Djorić i Mladen Radulović.

U prijatnoj atmosferi imao sam priliku da popričam sa svojim kolegama Radetom Radulovićem, Pecom Živkovićem, Miloradom Despotovićem , Goranom Sarićem i Bojanom Nikolićem, a takodje i sa istaknutim sportskim vozačima, Tamarom Tanasić, Ducom Borkovićem i Vojom Lekiće. Mladi beogradski as VOJA LEKIĆ, sa kojim sam bio na trkama u Salzburgu, ispričao mi je utiske iz Francuske sa prezentacije novog Sitroena DS3R3  kojim će se iduće godine nadmetati u nacionalnom reli prvenstvu a i na nekim inostranim relijima. U svet relija, što me je posebno obradovalo ulazi iduće godine i simpatična šampionka kartinga Tamara Tanasić. Njen mentor, sponzor i nerazdvojni pratilac je njen otac Vladeta, uspešni poslovni čovek iz  Obrenovca i vlasnik firme TAS PROMET,  koja se bavi recikliranjem guma. Takodje je  zanimljivo da će Tamarin suvozač  biti njena starija  sestra, i to je lepa vest za ljubitelje relija.

 

.

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije