Uspešan frizer – odličan moreplovac – VOJA RADIVOJEVIĆ.

11. децембар, 2010. #

Radujem se kada moji drugari iz mladalačkih dana postižu uspehe a  u tom timu pobednika nalazi se i poznati beogradski frizer VOJA RADIVOJEVIĆ, nekadašnji zaljubljenik u automobilske trke i reli, čovek koji se svojevremeno ozbiljno ložio na brzu vožnju, proklizavanje u krivinama i okretanje sa ručnom. Bilo je to čak pre 40 godina, nažalost. Kažem nažalost,  , jer ja sam,  koliko se sećam,  za par godina stariji od Voje, ali dobro znam da je gospodin RADIVOJEVIĆ, inače jedan od najboljih beogradskih frizera ( za mene bio i ostao najbolji ) svojevremeno vozio auto trke na Ušću i bio na momenat reli suvozač.

Od pre šest godina moj drug VOJA RADIVOJEVIĆ je vodja sjajnog tima još sjajnije morske  jedrilice ALIGATOR  2. Članovi ovog tima ponose se nesvakidašnjim bilansom…..68 regata, 42 pobede, 9 drugih mesta i 23 puta prvi u generalnom plasmanu.

Voju Radivojevića možete pronaći u njegovom frizerskom salonu u Njegoševoj, a  najverniji pratioci  su mu  supruga VESNA, sin VELJKO i ćerka UNA. U utorak 14.12.2010. u 18č. prirediće na Adi u centru PORŠE konferenciju za medije, i opširno podsetiti šta je sve ALIGATOR 2 uradio ove godine.


Galerija slika

Članci iz iste kategorije